Inbraakbeveiliging

Ons inbraakbeveiliging systeem geeft rust !

De beveiligingsinstallatie kan worden aangelegd met bedrade- en draadloze componenten.

Het systeem kan worden aangesloten op het internet. Het voordeel hiervan is dat het systeem kan worden bedient met een smartphone app. Ook is het voor ons dan mogelijk om in overleg met u via internet “service op afstand” uit te voeren.

Bij systemen die voor de verzekering moeten worden opgeleverd met een alarminstallatie certificaat is een alarmcentrale aansluiting met jaarlijks onderhoud verplicht.

U kunt het systeem laten doormelden naar een alarmcentrale. Is er geen verzerkeringseis, dan is het mogelijk om bij alarm een spraakboodschap, sms of pushbericht op uw eigen smartphone te ontvangen.

Heeft u geen internet? Geen probleem, er kan dan eenvoudig worden doorgemeld via een speciale GSM kiezer. Ook dan is bediening met uw smartphone mogelijk.

Smartphone app

De smartphone app is zeer eenvoudig in gebruik, maar toch verrassend uitgebreid.

U kunt het beveiligingssysteem op afstand bedienen. Daarnaast is het mogelijk om van de op het systeem aangesloten sensor-camera(‘s) de beelden te bekijken. Voor extra gemak kunt u kiezen voor besturingsmogelijkheden om uw verlichting, elektrische deuren en schuifpoorten te bedienen.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de handige smartphone app.